15% C Energizing Booster (30ml)

Artikelnummer: 42001-1345
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 70,50

15% C Energizing Booster (30ml) Art. 42001-1345

Super-charged Vitamine C Serum voor de ongeduldige mens.
De vruchtbare samenwerking tussen Dr. Aylin Kümmel en Alex Cosmetic heeft geresulteerd in zeer effectieve, hooggedoseerde en vooruitstrevende thuisverzorgingsproducten onder het merk Medical Loft. Pure frisheid kick met liftend effect voor de huid! Een rijke, hooggedoseerde voedingsstoffencocktail die de trend van positieve veroudering opneemt - er wakkerder, jonger en tegelijkertijd volkomen natuurlijk uitziend! Het progressieve werkstoffencomplex is vrij van parabenen, minerale oliën, geuren, PEG's of siliconen.

BESCHRIJVING
De 15% C Energizing Booster bevat een hoge concentratie vitamine C en tegelijkertijd een mengsel van antioxidanten en regenererende actieve stoffen. 15% Vitamine C heeft een keratolytische werking, waardoor het huidvernieuwingsproces versnelt en resulteert in een heldere teint met verfijnde poriën. Vitamine C [ascorbinezuur] staat bekend als een tyrosinaseremmer en is ook geschikt voor het minimaliseren van ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie. De antioxidanten [Resveratrol & Magnolia Extract] bieden bescherming tegen vervuiling, bestrijden vrije radicalen en versterken de huidbarrière. Postelein wordt beschouwd als een nieuw wondermiddel voor het vertragen van huidveroudering [telomerase activator]. Het resultaat is een zuiver huidgevoel en een stralend frisse teint. Dit vitamine C-serum is bijzonder geschikt als kuurbehandeling. Niet voor gevoelige huidaandoeningen.

TOEPASSING
Gebruik de booster 's morgens en/of 's avonds na het schoonmaken. Spuit eerst een kleine hoeveelheid in de handpalm - niet direct in het gezicht - en dep op de huid. Als er irritatie optreedt, verlaagt u de hoeveelheid of de frequentie van het aanbrengen, zodat de huid kan wennen aan de krachtige actieve ingrediënten. Anders het gebruik staken. Eindelijk een vochtinbrengende crème / dagverzorging en de BB Cream of Sun Care Cream als bescherming niet te vergeten!

BELANGRIJKSTE WERKZAME BESTANDDELEN

  • L-Ascorbinezuur [15%]
  • De effectiviteit van vitamine C is wetenschappelijk onomstreden, veelzijdig, zeer goed verdragen en is ideaal voor professionele actieve ingrediënten cosmetica om de gezondheid en de kwaliteit van de huid te verbeteren.
  • Gepatenteerde biopolymeer [3%]
  • Het biopolymeer ontvouwt een zichtbaar en snel merkbaar aanspannend effect op de huid. Klinische studies bewijzen de doeltreffendheid ervan.
  • Postelein Bioferment [2%]
  • Postelein stabiliseert vitamine C en vertraagt het oxidatieproces. Tegelijkertijd is wetenschappelijk bewezen dat het actieve bestanddeel een positief effect heeft op de telomeraseactiviteit en dus op de celdeling.
  • Resveratrol oplossing [1%]
  • Deze zeer krachtige antioxidant bestrijdt vrije radicalen en beschermt de cellen en de huidbarrière tegen exogene schade. Maar alsof het beschermende effect niet voldoende is, draagt het ook bij tot een toename van de collageensynthese en verbetert zo de huidstructuur.
  • Magnolia-extract [0,2%].
  • Bekend om zijn hoge antioxidante werking - vele malen hoger dan die van alfa-tocoferol - is het in staat om de vorming van oxidatieproducten te neutraliseren. Het versterkt de huidbarrière tegen dagelijkse stress [omgeving, UV, stress, etc.] en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Tegelijkertijd heeft magnolia-extract een sterk antimicrobieel, antibacterieel en ontstekingsremmend effect.

INGREDIENTEN
Aqua [Water], Ascorbinezuur, Pentylene Glycol [natuurlijk], Heptyl Glucoside, Acacia Senegal Gom, Lactobacillus / Portulaca Oleracea Ferment Extract, Resveratrol, Magnolia Officinalis Schorstextract, Leuconostoc / Radijswortelvergistingsfilter, Cocos Nucifera [kokosnoot] Vruchtenextract, Gehydroliseerde Rhizobische Gom, glycerine, Lactobacillus, Natriumlactaat

© 2019 - 2021 Alex Cosmetic NL WEBSHOP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel