Verzendkosten

Algemene informatie over de verzending: 

Producten uit voorraad worden zo spoed mogelijk naar u verzonden. 
Mocht het zijn dat we iets niet op voorraad hebben dan proberen we dit zo spoedig mogelijk vanuit Duitsland in huis te krijgen. 

Het kan voorkomen dat wij de gehele zending vasthouden totdat de bestelling compleet is. Dit zou 3 a 4 dagen kunnen duren. 

Zaterdag, Zondag en feestdagen zijn we gesloten. Mocht u iets in het weekend bestellen dan wordt dit vanaf maandag verwerkt. 

Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland hanteren wij één tarief.
€ 3,95 (incl. btw)

Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden, deze moeten op de een of andere manier betaald worden. (PostNL verstuurt helaas niets gratis) De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. 
We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij vele webwinkels. Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........

Landen waarnaar verzonden wordt:

  • Nederland

Betalingsmethoden

  • Mollie (iDEAL)

 

© 2019 - 2021 Alex Cosmetic NL WEBSHOP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel